Onsdag

Nu var det ganska längesen jag skrev något här i bloggen men min prio har varit på annat håll. Det har hänt en del kring Charlie sen han blev inlagd. För två veckor sen satte vi verkligen ner foten (tänker inte gå in på det mer än så) och nu har vi med hjälp av veterinären på Solstaden fått kontakt med en specialist. Så sen i måndags står Charlie på en ny medicin plus kortison och även nytt foder. Han får också b12 sprutor en gång i veckan hos veterinären och samtidigt som han får dem så kollar de honom lite extra. Det känns just nu helt okej men allting är fortfarande väldigt osäkert men självklart hoppas vi på det bästa. 
 
Det har hänt lite roliga saker också, i lördags var jag bjuden på spöket Laban-party hemma hos Cassie men det visade sig att det inte alls var något klädparty utan de hade förberett en babyshower för mig! Men den förtjänar ett eget inlägg så det kommer senare :) 
 
Skräll att jag är förkyld igen också.. Gick hem en timme tidigare från jobbet i måndags och har varit hemma sen dess. Halsen är bättre idag så jag hoppas att det inte blir långvarigt denna gången. Är så trött på att vara snorig. Är det inte virus så är det gravidhormoner...
 
 

RSS 2.0