Torsdag

Jag lever men det är knappt höll jag på att skriva, är så fruktansvärt trött! Vi var ju i Stockholm hela tisdagen, gick upp kvart i fyra på morgonen(!!!!). I Stockholm så bytte jag min iPhone på Appelstore så nu har jag en sprillans ny, underbart! Syrran slog på stort och köpte en iPhone 5. Hon uppgraderade sig från en iPhone 3! HAHA. Enormt trevlig personal på Appelstore, men det kanske blir så automatiskt när man bränner nästan åtta tusen där inne! Blev inte så mycket mer shopping, jo jag köpte ett mobilfodral. Igår började vi 8.15(!), höll på att dö när klockan ringde, det kändes som jag inte sovit någonting alls i princip. Till råga på allt så jobbade till 23 igår också. My god! Idag skulle jag egentligen på en föreläsning klockan ett men det körde ihop sig lite så jag ska ta en långpromenad med vovvarna nu istället. Puss&Kram!
 
 
 
Jag och Linnéa köpte en varsin passionsfrukt och citron cheesecake, tyvärr levde den inte upp till förväntningarna och caféet hade sjukt otrvelig personal!!
 
På kvällen innan hemfrärd mötte vi upp Linnéas kompis Siri och vår storasyster Ida och tog en till fika, jag tog en chailatte och den var fruktansvärt god. Består ju bara av socker så det är som kaffe/te och kaka i ett (:

RSS 2.0